Széchenyi Kártya 2.

A Széchenyi Kártya 2. mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített konstrukció.

A hitel felvételét megkönnyíti, hogy a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. nagymértékben, a hitelkeret és kamat összegének 80%-a erejéig készfizető kezességet vállal.

 

A hitelkeret megnyitásával egy időben egy nemzetközileg is elfogadott MasterCard Business típusú bankkártyát bocsátunk ügyfelünk rendelkezésére, melyet készpénzfelvételre, valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítésére belföldön és külföldön egyaránt kényelmesen használható. 


A Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitel természetesen készpénz felvét és banki átutalás útján is felhasználható minden, a vállalkozás érdekében felmerülő és elszámolható kiadás fedezésére.

 

A Széchenyi Kártyát igénybe veheti szinte minden mikro-, kis-, vagy középvállalkozás, aki egyéni vállalkozás, vagy gazdasági társaság formájában legalább egy éve működik (egy teljes évre vonatkozó pénzügyi beszámolóval, vagy SZJA bevallással rendelkezik) és lejárt köztartozással, illetve hitel-, kölcsön-, vagy bankgarancia szerződésből eredő lejárt tartozással nem rendelkezik.

 

A konstrukció keretében 500.000,-Ft-tól akár 25.000.000,-Ft összegű hitelkeret igényelhető 1+1 éves futamidőre, negyedéves kamatfizetés mellett.

 

A hitel biztosítékai gazdasági társaságok esetén a többségi tulajdonos magánszemély készfizető kezessége, egyéni vállalkozók esetén bármely magyar magánszemély készfizető kezessége és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezessége, valamint Takarékszövetkezetünk részére kiállított felhatalmazás azonnali beszedési megbízásra a vállalkozás bankszámláira. 10.000.000,-Ft feletti hiteleknél a biztosítékok köre ingatlannal egészülhet ki.

 

Széchenyi Kártya igényléshez csak az igénylési lapot, a részvételi nyilatkozatot és a kezesi záradékot kell kitölteni, valamint vállalkozási formától függően a vállalkozáshoz kapcsolódó dokumentumokat kell mellékelni. Az igényléshez kapcsolódó dokumentumokat bármely kirendeltségünkön, valamint a www.kavosz.hu honlapról is elérheti.


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények