1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. Széchenyi termékek
  5. Széchenyi Beruházási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 50.000.000,-Ft összegű akár 10 éves futamidőre is igényelhető hiteltípus, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései meghitelezésére. 

Előnye, hogy hosszú távon szolgálja Vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

 

A Hitel felhasználható ingatlan vásárlásra, építésére, fejlesztésére, új és akár használt gépek, tárgyi eszközök beszerzésére, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzésre is.

 

Az igényelhető hitel minimum 1.000.000,-Ft, majd 100.000 forintonként emelkedő összegű egészen 50.000.000,-Ft-ig.

 

Széchenyi Beruházási Hitel esetében az Igénylőnek a tervezett beruházás összköltségének min. 20%-ának megfelelő saját erővel szükséges rendelkeznie.

 

A Hitel futamideje minimum 12, maximum 120 hónap.

 

A rendelkezésre tartási idő maximum 18 hónap, a türelmi idő tartama legalább a rendelkezésre tartási idővel azonos és maximum 24 hónap lehet.

 

A Hitel fő biztosítéka a beruházás tárgya (de a beruházás tárgya mellett attól eltérő ingóság illetve ingatlan is bevonásra kerülhet a Bank által).

 

Az igényléskor szükséges egyszerűsített Üzleti terv benyújtása, ennek tartalma lesz az egyik fő szempont a minősítésnél.


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények