1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Bankkártyák
  4. MasterCard Electronic Business

MasterCard Electronic Business

CélcsoportA 18. életévüket betöltött, a Takarékbanknál illetve a Számlavezető Helynél pénzforgalmi számlával rendelkező devizabelföldi egyéni vállalkozók, és vállalkozások, Számlavezető Helyek felső- és középvezetői, illetve munkatársai, akik rendelkeznek állandó lakcímmel. Elsősorban azon egyéni vállalkozók, illetve cégek számára ajánlható, akik/amelyek nem igénylik egy dombornyomott bankkártya széles felhasználási lehetőségeit, és elsősorban belföldön, kizárólag elektronikus környezetben használják a bankkártyát.

Jellemzői


A MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a Számlatulajdonos és a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező integrációs ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló kártya, amely kizárólag elektronikus környezetben használható. A MasterCard Electronic Business bankkártyával kezdeményezett tranzakció engedélyezése on-line módon, azonnali autorizációval történik. Az Integrációs körben végrehajtott tranzakció terhelése a tranzakciót követő két banki munkanapon belül, a MasterCard elszámolási körben végrehajtott tranzakció terhelése azon a banki munkanapon történik, amikor az elfogadó banktól beérkezik a tranzakció a Takarékbankhoz elszámolásra.

 

A kártya elsősorban belföldi használatra alkalmas. Nemzetközi használatra csak korlátozottan alkalmas. Nem dombornyomott kártya (IMPRINTER és Internet használatra nem alkalmas) termék.

 

A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

 

Felhasználása


Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) a nap 24 órájában, valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése kereskedőknél (ATM-en, POS terminálon) belföldön és külföldön egyaránt. Készpénzbefizetés a nap 24 órájában, belföldön, az Integráció készpénz befizetésre alkalmas ATM készülékein keresztül.

 

ATM:


készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a  logóval ellátott elfogadóhelyeken 
egyenleglekérdezés: belföldön, az arra alkalmas ATM terminálokon keresztül 
egyéb, vásárlás jellegű tranzakció: pl. mobiltelefon egyenlegfeltöltés, számlabefizetés

 

Bankpénztári POS:


egyenleglekérdezés: az Integráción belül végezhető tranzakció

 

Kereskedői POS:


vásárlás: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges az MC Electronic logóval ellátott elfogadóhelyeken 
áru-visszavételezés: MC Electronic logóval ellátott elfogadóhelyeken lehetséges

 

 

Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények