Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. Takarék Gazdahitel - Gazdakártya

Takarék Gazdahitel - Gazdakártya

A Takarék Gazdahitel - Gazdakártya gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, szövetkezet, termelői értékesítő szervezet (TÉSZ), egyes termelők beszerzését, értékesítését, szolgáltatását nyújtó szövetkezés és egyéb gazdálkodó szervezet (BÉSZ), mezőgazdasági kistermelő, őstermelő, családi vállalkozó (gazdálkodó), továbbá a mezőgazdasági termelői szerveződés részére kialakított, kedvezményes kamatozású konstrukció.

A hitel felvételét megkönnyíti, hogy Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány nagymértékben, a hitel tőkeösszegének 80%-a erejéig készfizető kezességet vállal.

 

A konstrukció keretében 1.000.000,-Ft-tól 15.000.000,-Ft összegig igényelhető hitelkeret, min. 90 nap max. 3 éves futamidőre, negyedéves kamatfizetés mellett.

 

A hitel biztosítékaként harmadik személy készfizető kezessége szükséges a hitel és járulékai erejéig (nagykorú magyar állampolgár magánszemély) aki igazoltan ingatlan tulajdonjoggal rendelkezik. 10.000.000,-Ft feletti hiteleknél a biztosítékok köre az ügyfél minősítése alapján ingatlannal egészülhet ki.

 

A Takarék Gazdahitel - Gazdakártya igényléshez csak az igénylési lapot és a részvételi nyilatkozatot kell kitölteni, valamint vállalkozási formától függően a vállalkozáshoz kapcsolódó dokumentumokat kell mellékelni. 


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

 

 

 

 

Hirdetmények