Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Panaszkezelés

Panaszkezelés

Ügyfélszolgálat (Panaszok, bejelentések rögzítése)


 


Telefon: 1/202-6407 (0-24 órában hívható)
E-mail: helpdesk@bolytakarek.hu

MNB - Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ


A Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ (PFK) az ügyfelekre fókuszálva, érdekeiket szem előtt tartva nyújt széleskörű, közérthető tájékoztatást és a pénzügyi fogyasztóvédelmi panaszok megoldásán dolgozik. A PFK egy, a Magyar Nemzeti Bankon belül működő fogyasztóvédelmi szervezet. Nálunk az ügyfél a fontos, és minden ügyfél egyformán fontos.

 

Kapcsolódó linkek:

 

 

Online vitarendezési platform


Elindult az Európai online vitarendezési platform


Az Európai Parlament és a Tanács fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU rendelete (Rendelet) alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot.

 

A Rendelet szerint az Európai Unióban tartózkodási hellyel rendelkező fogyasztók és az Európai Unióban letelepedett szolgáltatók közötti, online szolgáltatási szerződésekből eredő kötelezettségekkel kapcsolatban felmerülő jogviták, így az online megkötött szerződésekkel összefüggő pénzügyi fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére irányuló kommunikációt ezen a platformon keresztül kell a fogyasztóknak biztosítani.

 

Kapcsolódó linkek:

 

Hirdetmények