Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK

Bankszámla

Pénzforgalmi bankszámla

A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet vállalja önkormányzatok bankszámláinak vezetését

 

A bankszámla alkalmas pénzforgalom gyors és biztonságos lebonyolítására. A pénzforgalmi bankszámlával készpénz be és kifizetésre, eseti és rendszeres átutalási megbízások fogadására és indítására van lehetőség. Készpénz forgalomra és átutalási megbízások fogadására Takarékszövetkezetünk valamennyi egységében lehetőség van.

 

A bankszámla szerződés kötésekor 5.000,- Ft számlanyitási díj fizetendő.

 

A bankszámláról forgalmi értesítőt küldünk, amely tájékoztatást nyújt a be és kimenő pénzmozgásokról, valamint az egyenlegről.

 

Megtakarítási lehetőségek: 


A pénzforgalmi számla kamatozó számla, a kamatok negyedévente jóváírásra kerülnek a számlán. A szabad pénzeszközök különböző futamidejű kedvező kamatokkal leköthetők.

 


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények