Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Hitelek
  4. Támogatott Energiatakarékossági hitel

Támogatott Energiatakarékossági hitel

„Sikeres Magyarországért” Lakossági Energiatakarékossági Hitelprogram 2009.

„Sikeres Magyarországért” Lakossági Energiatakarékossági Hitelprogram 2009. célja kedvezményes kamatozású hosszú lejáratú hitel biztosítása a hagyományos építésű és a nem hagyományos építésű (nem hagyományos (azaz iparosított) technológiával létesített épületnek tekintendő paneles, blokkos, alagútzsalus, öntöttfalas, vasbeton-vázas és egyéb előre gyártott technológia felhasználásával épült épület) épületek energiakorszerűsítéséhez, az épületek hőfelhasználásának javítására, az elektromos berendezések energiafelhasználásának javítására és a lakossági megújuló energiafelhasználás növelésére irányuló beruházások finanszírozásához.

 

Kiegészítő hitel biztosítása a Lakossági energia megtakarítást és a megújuló energiafelhasználás növelést eredményező beruházások támogatása című, NEP-2009-1, NEP-2009-2, NEP-2009-3,és a NEP-2009-4 kódszámú pályázatokhoz.


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön, illetve az alábbi linkre kattintva: 


Termékleírás

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények