Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Start takarék babaszámla

Start takarék babaszámla

Fiatalok életkezdési támogatásáról szóló 2005.évi CLXXIV. törvény alapján 2005. december 31-e után született magyar állampolgárságú és magyarországi lakóhellyel rendelkező gyermeke a jogosultak.

Az állam minden gyermek részére egyszeri alkalommal támogatást nyújt (2006. évben 40.000,-Ft). 

 

A gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, valamint átmeneti vagy tartós nevelésbe vett gyermekek további két alkalommal meghatározott összegű támogatásra jogosultak (42.000,-Ft).

 

A Start számla a gyermek nevére nyitott látra szóló bankszámla melyet a szülő köt meg, a gyermek 18. életévének betöltéséig be lehet fizetni meghatározott összeget, amely után további állami támogatás jár.

 

Befizető lehet szülő (vagy bármely természetes személy), illetve a helyi önkormányzat. 

 

A befizetés nem lehet több mint évi 120.000,-Ft.

 

A Start számla kamata a mindenkori jegybanki alapkamat.

 

2012. október 1. napjától új START számla kizárólag a Magyar Államkincstárban nyitható.

 

 

Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

 

 

 

Hirdetmények