Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Platán számlabetét

Platán számlabetét

A betételhelyezés lakossági bankszámlához kötődik. 

A megbízás lehet egy adott időponttól egy meghatározott időpontig, vagy határozatlan ideig (a megbízás visszavonásáig). 

 

A lekötés lehet fix (a lekötés ideje alatt a kamat nem változik) vagy változó, a kamat mértéke az összeg és a lekötési idő függvénye. Folyamatos lekötés esetén lejáratkor az összeg újra automatikusan lekötésre kerül.

 

A minimálisan elhelyezhető összeg 10.000,-Ft. Az először lekötött összegnek 100-zal oszthatónak kell lennie. Lekötési ciklus: 1, 3, 6 és 12 hó. Lejárat előtti felmondás esetén a felszámolt kamat megegyezik a lakossági folyószámlára fizetett kamat összegével.

 


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön. 

Hirdetmények