Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások

Megtakarítások

Az alábbi menüpontban olvashat a lakossági megtakarítási termékeinkről.

 • Gyámhatósági betét

  A gyámhatósági betét fenntartásával kapcsolatos információk 

 • Könyves betétek

  Takarékbetétet bármilyen összegben kizárólag névre szólóan vagy a rendelkezési jog fenntartásával (névre szólóan) minden belföldi és külföldi természetes személy elhelyezhet.

 • Platán számlabetét

  A betételhelyezés lakossági bankszámlához kötődik. 

 • Start takarék babaszámla

  Fiatalok életkezdési támogatásáról szóló 2005.évi CLXXIV. törvény alapján 2005. december 31-e után született magyar állampolgárságú és magyarországi lakóhellyel rendelkező gyermeke a jogosultak.

 • Takarék Nyereménybetét

  Takarék Nyereménybetéttel kapcsolatos információk

 • Takarék számlabetét

  Olyan betét, amellyel lehetőség nyílik tetszőleges összegű, gyakoriságú, és elhelyezés szempontjából változatos formában (készpénz, jóváírás, rendszeres utalás fogadása, stb.) történő rugalmas megtakarításra. 

 • Takarék Kombinált Betét

  Takarék Kombinált Betét  A Takarék Kombinált Betét ötvözi a fix lekötött betét és a befektetési termék előnyeit.

 • Takarékszelvény

  Magánszemély által nyitható, névre szóló 3, 6 vagy 9 havi lejáratú betéti okmány, amely 100-zal maradék nélkül osztható összegben váltható. 

Hirdetmények