Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. MasterCard Standard

MasterCard Standard

CélcsoportAnnak a 18. életévét betöltött, magasabb jövedelemmel, illetve nagyobb megtakarítással rendelkező devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlott, amely a Hitelintézet által meghatározott minimális fedezeti összeget biztosít a lakossági számlán, melynek ajánlott mértéke: régi ügyfél esetén 10.000,-Ft, új ügyfél esetén 50.000,-Ft.

Jellemzői


A MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló kártya, amellyel imprinteren off-line (engedélykérés nélküli) tranzakciók is végrehajthatók. Az ATM-en (készpénzbefizetés tranzakció kivételével), illetve on-line POS terminálon keresztül bonyolított tranzakció esetén on-line módon történik az autorizáció és az ezt követő klíring elszámolás. Az Integrációs körben végrehajtott tranzakció terhelése a tranzakciót követő két banki munkanapon belül, a MasterCard elszámolási körben végrehajtott tranzakció terhelése azon a banki munkanapon történik, amikor az elfogadó banktól beérkezik a tranzakció a Takarékbankhoz elszámolásra. A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott kártya (IMPRINTER és Internetes használatra alkalmas). A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. Nagyobb kockázatot jelent a banknak, mint a kizárólag elektronikus használatra alkalmas kártyák, mivel használata az Imprinteren keresztül bonyolított tranzakciók esetén floor-limit alatt, és kereskedői off-line POS-en nem engedélyköteles, valamint a kártya Internetes vásárlásra is alkalmas. A bankkártya Internetes szerencsejátékra nem használható! A bankkártyához kapcsolódóan opcionális biztosítás igénylésére van lehetőség.

 

Felhasználása


Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) a nap 24 órájában, valamint egyéb szolgáltatások igénybevétele ATM terminálon (pl. mobil top-up, egyenleglekérdezés), észpénz befizetés (ATM terminálon keresztül az Integráción belül), illetve a nyitvatartási idő alatt hitelintézetek pénztáraiból (bankpénztári POS terminál, bankpénztári Imprinter), valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése kereskedőknél (POS terminálon, bankpénztári Imprinteren) belföldön és külföldön egyaránt. 


ATM:


készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a MC logóval ellátott elfogadóhelyeken 
egyenleglekérdezés: belföldön, az arra alkalmas ATM terminálokon keresztül 
egyéb szolgáltatás igénybevétele: pl. mobiltelefon egyenlegfeltöltés, számlabefizetés


Bankpénztári POS:


készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a MC logóval ellátott elfogadóhelyeken 
készpénzbefizetés: az Integráción belül végezhető tranzakció 
egyenleglekérdezés: az Integráción belül végezhető tranzakció


Bankpénztári Imprinter: 


nem elektronikus úton végzett papíralapú tranzakció 
készpénzfelvétel: belföldön csak más banki eszközön és külföldön lehetséges tranzakció a MC logóval ellátott elfogadóhelyeken

 

Kereskedői POS:


vásárlás: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a MC logóval ellátott elfogadóhelyeken 
áru-visszavételezés: a MC logóval ellátott elfogadóhelyeken lehetséges.

 

Kereskedői Imprinter: 

 

nem elektronikus úton végzett papíralapú tranzakció 
vásárlás: belföldön csak más bank által beszervezett kereskedői eszközön és külföldön lehetséges a MC logóval ellátott elfogadóhelyeken

 

Egyéb:


Mail/Telephone order: Interneten illetve telefonon keresztül végezhető vásárlási tranzakció (kivéve: Interneten keresztüli szerencsejáték)

 


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények