Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK

Maestro

CélcsoportAnnak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlható, amely minimális fedezeti összeget tud biztosítani a lakossági számlán, amely régi ügyfél esetén a bankkártya éves díj összege, új ügyfél esetén 5.000 Ft.

Jellemzői


A MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló kártya. A MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabályai alapján, a Maestro bankkártyával végzett minden tranzakció PIN köteles, azonban vannak olyan elfogadóhelyek, ahol nem kérnek PIN kódot a Maestro bankkártyához.

 

A Maestro bankkártyával kezdeményezett tranzakció végrehajtása azonnali autorizációval történik. Az Integrációs körben végrehajtott tranzakció terhelése a tranzakciót követő két banki munkanapon belül, a MasterCard elszámolási körben végrehajtott tranzakció terhelése azon a banki munkanapon történik, amikor az elfogadó banktól beérkezik a tranzakció a Takarékbankhoz elszámolásra. A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott (IMPRINTER-es, és Internetes használatra nem alkalmas).

 

A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

 

Alacsony kockázatot jelent, mivel elektronikus termék, mely engedélykérést feltételez minden egyes készpénzfelvételi és vásárlási tranzakciónál.

 

A bankkártyához kapcsolódóan opcionális biztosítás igénylésére van lehetőség.

 

Felhasználása


Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) a nap 24 órájában, illetve a nyitvatartási idő alatt, hitelintézetek pénztáraiból (bankpénztári POS terminál), valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése kereskedőknél (POS terminálon) belföldön és külföldön egyaránt.

 

ATM:


készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a Maestro logoval ellátott elfogadóhelyeken
egyenleglekérdezés: belföldön, az arra alkalmas ATM terminálokon keresztül
egyéb szolgáltatás igénybevétele: pl. mobiltelefon egyenlegfeltöltés, számlabefizetés

 

Bankpénztári POS:


készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a Maestro logoval ellátott elfogadóhelyeken (kötelező PIN használat!) 
készpénzbefizetés: az Integráción belül végezhető tranzakció 
egyenleglekérdezés: az Integráción belül végezhető tranzakció

 

Kereskedői POS:


vásárlás: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges a Maestro logoval ellátott elfogadóhelyeken (kötelező PIN használat!)
áru-visszavételezés: a Maestro logoval ellátott elfogadóhelyeken lehetséges.

 

Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények