Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK

Könyves betétek

Takarékbetétet bármilyen összegben kizárólag névre szólóan vagy a rendelkezési jog fenntartásával (névre szólóan) minden belföldi és külföldi természetes személy elhelyezhet.

A takarékbetét más kedvezményezett részére is elhelyezhető.

 

A takarékszövetkezet a takarékbetét után - a betételhelyezés idejére - meghatározott kamat feltétellel kamatot fizet.

A betétkönyvbe befizetés, abból történő kifizetés valamint a kamat jóváírását a takarékszövetkezet az okiratban feltünteti.

 

A takarékbetét elhelyezhető:

 

  • lekötési idő meghatározása nélkül (látra szólóan)
  • előre meghatározott lekötési időre (maximum 1 éves lekötéssel)


A betétkönyvbe elhelyezhető legkisebb összeg 100,-Ft.

 

A takarékbetét a lekötési idő letelte után tovább kamatozik, a kamat jóváírása minden év december 31. A kamat tőke egyidejű felvétele nélkül is felvehető.

 


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön. 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények