Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK

Kölyökkártya

CélcsoportAzon 7-14. életév közötti kiskorúaknak ajánlható, akiknek törvényes képviselője lakossági számlával rendelkezik a Számlavezető Helynél, van állandó lakcíme és új ügyfél esetén, minimális fedezeti összeget tudnak biztosítani a lakossági számlán, amelynek összege: 1000,-Ft.

Jellemzői


Az ISO szabványnak megfelelő, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, és egyenleg lekérdezésre szolgál. A kártya kizárólag belföldön, a Takarékbank Integrációs hálózatába tartozó ATM terminálokon használható. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

 

Felhasználása


ATM:


készpénzfelvétel: az Integráción belül végezhető tranzakció 


egyenleglekérdezés: belföldön, az Integrációs ATM terminálokon keresztül.

 

Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények