Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Hitelek
  4. Jelzáloghitel

Jelzáloghitel

Főbb jellemzők:A hitel biztosítékaként felajánlott ingatlan piaci értékétől függ a hitel összege melyet minden esetben a Takarékszövetkezet által elfogadott értékbecslő határoz meg. A fedezetet képező ingatlan tulajdonosai kizárólag magánszemélyek lehetnek, és az ügyletbe be kell vonni az ingatlanon jogokkal rendelkezőket is. A kölcsön felhasználását csak abban az esetben kell igazolni, ha a hitel igénybevételével ingatlant vásárolnak meg, s a hitel fedezetét a megvásárolni kívánt ingatlan jelenti.

Az igénylők köre:


Takarékszövetkezetnél lakossági bankszámlát vezető, KHR rendszerben fizetési hátralékkal nem szereplő magánszemélyek, akik a Takarékszövetkezet limitszámítási feltételeit teljesítik.

 

A hitel összege:


A hitel a biztosítékként felajánlott ingatlan értékbecsült értékétől függően: minimum 1.000.000,-Ft, maximum 15.000.000,-Ft.

 

A hitel devizaneme: 


HUF

 

Törlesztés:


Havonta.

 

Futamidő:


60 hónap – 180 hónap.

 

Kamatláb:


Hirdetmény alapján.

 

Hitelkamat fizetés:


Havonta, tőketörlesztéssel egy összegben (annuitással).

 

Fedezet: 


Magánszemély tulajdonában álló ingatlan kerül a hitel biztosítékaként bevonásra. Csak olyan ingatlan fogadható el fedezetként, melyre vagyonbiztosítás köthető.

 

Egyéb díjak: 


Hitelbírálati díj: egyszeri díj, mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

Folyósítási jutalék: egyszeri díj, mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

Rendelkezésre tartási jutalék: mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

Közokirat: 3.000.000,-Ft és ennél kisebb hitelösszeg esetén lehetőség van magánokiratba foglalt szerződéskötésre az ingatlan tulajdonosi körétől függően. Minden más esetben közokirat szükséges (tartozáselismerő/kötelezettségvállaló nyilatkozat), melynek díját az Adós fizeti.

Ingatlan jelzálogjog: a földhivatali jelzálog bejegyzésének díja.

Ingatlan értékbecslés: egyszeri díj, mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

 

    
Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények