Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Hitelek
  4. Folyószámlahitel

Folyószámlahitel

Főbb jellemzők: 


A Takarékszövetkezetnél bankszámlával rendelkező magánszemélyek igényelhetik e hitelt, amennyiben a számlájukra legalább 3 hónapja rendszeres végrehajtás alá vonható jövedelem jóváírás érkezik. A folyószámla jelleg lehetővé teszi, hogy az ügyfél pénzforgalmi számlájához kapcsolt hitelösszeg erejéig a számla „mínusz egyenleggel” működjön a hitel-igénybevételnek megfelelő összegig, és a számlára érkező bevételekből a hitel törlesztése, ill. résztörlesztése automatikusan megtörténjék. Társtulajdonos esetén a szerződésbe a társtulajdonos is bevonandó. A hitel felhasználását a takarékszövetkezet nem ellenőrzi. A hitelkeret 1 éves határozott időtartamra szól, igény esetén automatikusan meghosszabbodik. A hitelhez halál esetére szóló csoportos kölcsönfedezeti életbiztosítás köthető. A hitel összege és a kamat ennek függvényében kerül megállapításra.

Az igénylők köre:


Azon magánszemélyek, akik a Takarékszövetkezetnél legalább 3 hónapja lakossági bankszámlával rendelkeznek és erre a számlára mindhárom hónapban végrehajtás alá vonható jövedelem jóváírásuk érkezett, továbbá a KHR rendszerben fizetési hátralékkal nem szereplő magánszemélyek, akik a Takarékszövetkezet limitszámítási feltételeit teljesítik.

 

A hitel devizaneme:


HUF

 

A hitel összege:


Minimum 50.000,-Ft, maximum 400.000,-Ft (nem biztosított folyószámlahitel esetén maximum 100.000,-Ft).

A hitel lakossági bankszámlához kötődik, összegét befolyásolja a számlára érkező rendszeres végrehajtás alá vonható jövedelem átutalás összege.

 

  • Legalább 3 hónapos számlavezetés esetén: Amennyiben számlájára rendszeres végrehajtás alá vonható jövedelme érkezik, a hitelkeret maximális összege: az előző három hónap rendszeres végrehajtás alá vonható jóváírásainak átlaga alapján számított összeg. Az adható folyószámla hitelkeret maximális összege: 100.000,-Ft.

 

  • Legalább 6 hónapos számlavezetés esetén: Amennyiben számlájára 1 ügyfél rendszeres végrehajtás alá vonható jövedelme érkezik, a hitelkeret maximális összege: az előző hat hónap rendszeres végrehajtás alá vonható jóváírásainak átlaga alapján számított összeg másfélszerese. Amennyiben számlájára 2 ügyfél rendszeres végrehajtás alá vonható jövedelme érkezik, a hitelkeret maximális összege: az előző hat hónap rendszeres végrehajtás alá vonható jóváírásainak átlaga alapján számított összeg kétszerese.Az adható folyószámla hitelkeret maximális összege: 400.000,-Ft.


Rendelkezésre tartás:


A hitel igénybevételi lehetőségének időtartama alatt a teljes hitelkeret az ügyfél rendelkezésére áll.

 

Törlesztés:  


Lejáratkor egy összegben.

 

Futamidő:


Maximum 12 hónap (futamidő végén automatikusan meghosszabbítható).

 

Kamatláb:  


Hirdetmény alapján.

 

Hitelkamat fizetés:


Havonta, minden hó utolsó napján.

 

Fedezet:  


Bankszámlára érkező végrehajtás alá vonható jövedelem jóváírás.

 

Egyéb díjak: 


Hitelbírálati díj: egyszeri díj, mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

Folyósítási jutalék: egyszeri díj, mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

Rendelkezésre tartási jutalék: mértékét a mindenkor érvényes Hirdetmény tartalmazza.

 


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények