Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankszámlák
  4. Lakossági Bankszámla

Lakossági Bankszámla

A pénzügyi tranzakciók gyors és biztonságos lebonyolítását biztosító kamatozó lakossági bankszámla. Segítségével készpénz be illet kifizetés, eseti vagy rendszeres átutalások fogadása és indítása valamint közüzemi számlák kifizetése lehetséges. A bankszámla forgalmáról havonta számlakivonatot küldünk. 

A bankszámla tulajdonosok köre:

 

  • Devizabelföldi és devizakülföldi nagykorú természetes személy, érvényes személyi okmány vagy útlevél alapján.
  • Korlátozottan cselekvőképes devizabelföldi kiskorú (14-18 év közötti életkorú) személyek a törvényes lépviselő (szülő vagy gyám) nyilatkozatával, mely szerint egyedül jogosult rendelkezni a számla felett.

 

 

Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.

Hirdetmények