Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÓLY TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Bankkártyák

Bankkártyák

Az alábbi menüpontban megtalálja a bankkártyáinkat.

 • Kölyökkártya

  Célcsoport  Azon 7-14. életév közötti kiskorúaknak ajánlható, akiknek törvényes képviselője lakossági számlával rendelkezik a Számlavezető Helynél, van állandó lakcíme és új ügyfél esetén, minimális fedezeti összeget tudnak biztosítani a lakossági számlán, amelynek összege: 1000,-Ft.

 • Maestro

  Célcsoport  Annak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlható, amely minimális fedezeti összeget tud biztosítani a lakossági számlán, amely régi ügyfél esetén a bankkártya éves díj összege, új ügyfél esetén 5.000 Ft.

 • Maestro Ifjúsági

  Célcsoport  Az a 14-18 év közötti, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező korosztály, amely személyazonosító okmánnyal rendelkezik, illetve az a 18-26 év közötti korosztály, amely személyazonosító okmánnyal és érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik, és minimális fedezeti összeget biztosít a lakossági-ifjúsági számlán, amely régi, illetve új ügyfél esetén is 1.000,-Ft.

 • MasterCard Standard

  Célcsoport  Annak a 18. életévét betöltött, magasabb jövedelemmel, illetve nagyobb megtakarítással rendelkező devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlott, amely a Hitelintézet által meghatározott minimális fedezeti összeget biztosít a lakossági számlán, melynek ajánlott mértéke: régi ügyfél esetén 10.000,-Ft, új ügyfél esetén 50.000,-Ft.

Hirdetmények